top of page

MOETD

KRISTIEN MAUS

8/2 om 20:00

TICKETS

15 EURO VVK

16 EURO KASSA

~ HERNEMING WEGENS SUCCES ~

Een TRAGIKOMEDIE waarin Kristien Maus haar autobiografisch verhaal deelt van de afgelopen twee jaar via storytelling, dans, poëzie en muziek. Openhartig maakt zij kwetsbaarheden bespreekbaar (burn-out, verloren wandelen, hoop, vertrouwen, liefde en of dan toch allemaal niet?).
Humor geeft haar en het publiek de kans om vanop een zekere emotionele afstand terug te kijken naar angsten en verlangens in het leven.

“Ik werd meegedreven in je verhaal : grappig, bangelijk emotioneel soms zelfs bijna tot tranen toe ben ik mee “gezogen” in je levensverhaal.
Een topper : geen minuut verveling, geen tijd noch zin om op mijn uurwerk te zien … einde was er voor ik er erg in had. Smaakte sowieso naar meer” (P.S.).

“Het ging van perfecte dictie over naar acteren, dansen tot zelfs zingen. Zoveel talenten tezamen in één voorstelling. En zoveel verschillende emoties. Het was niet enkel verdriet en eenzaamheid die aandacht kregen. Er zat zoveel meer in: vriendschap, bewondering, kracht en uiteraard humor. Je moet het maar kunnen: de pijnlijkste momenten zo vertellen dat je met een traan en lach tegelijk achterblijft” (H.M.).

MoeTD - Theater&dansvoorstelling
Tekst en Spel: Kristien Maus
Licht&Geluidtechniek: Pieter-Jan Buelens
Opgestart in samenwerking met CC Deurne en Pieter De Meyer

bottom of page